Anne Brith Jensen og Pernille Ek​

Telefon:​

Nakkesmerter og piskesmæld-behandling på kiropraktisk klinik

Du kan få behandling, herunder piskesmæld-behandling, hos Kiropraktorerne I/S i Lyngby, hvis du lider af nakkesmerter. 

Mange danskere lider af nakkesmerter, og der er tale om whiplash i adskillige af tilfældene. Vores kiropraktiske klinik har stor erfaring med både nakkesmerte- og piskesmæld-behandling.

Piskesmæld-behandling og andre nakkebehandlinger

​Whiplash opstår typisk i forbindelse med en ulykke, hvorimod nakkesmerter kan opstå på grund af en lang række årsager såsom diskusprolaps, slid, knogleskørhed, gigt og overbelastning. 

Fælles for alle smerter i nakken er, at det hæmmer ens livskvalitet og i værste fald kan blive invaliderende. Der er forskellige behandlingsmuligheder, og en piskesmæld-behandling kan i mange tilfælde kurere lidelsen, mens den i visse tilfælde kun kan lindre nakkelidelsen.

Du kan henvende dig til vores kiropraktiske klinik, hvis du lider af nakkesmerter. Kiropraktoren vil stille en diagnose og foreslå et behandlingsforløb i samråd med dig. 

Det kan for eksempel være nakkesmerte- og piskesmæld-behandling. Senere kan vi eller din praktiserende læge vurdere, om du skal viderehenvises til en kirurgisk afdeling for en yderligere udredning.

Kontakt os for at høre om behandling af nakkesmerter

Du kan altid henvende dig direkte til en kiropraktor for at få hjælp til dine nakkesmerter, og det er ikke nødvendigt med en henvisning fra egen læge eller speciallæge.

Ring gerne til en af vores sekretærer på telefon 45 93 93 93 for at bestille tid til nakkesmerte- og piskesmæld-behandling på vores kiropraktiske klinik. Du kan også skrive til: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk. Denne e-mail kan bruges til både tidsbestilling og afbud.

Åbningstider

Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

Mandag:​

08:00 - 17:00

Tirsdag:​

08:00 - 17:00

Onsdag:​

08:00 - 17:00

Torsdag:​

08:00 - 17:00

Fredag:​

08:00 - 13:00

Kontakt ved tidsbestilling

Telefon 45 93 93 93 eller 

email: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt