Anne Brith Jensen og Pernille Ek​

Telefon:​

Behandling af diskusprolaps og stenose på kiropraktisk klinik

Du kan få behandling af diskusprolaps hos Kiropraktorerne I/S i Lyngby. En kiropraktor er uddannet til at foretage behandling af diskusprolaps. 

Under hele forløbet vurderes det om patienten skal henvises videre til eventuel operation, men uanset om patienten ender med at blive operereret, er det godt at supplere med et kiropraktisk behandlingsforløb.

Forløbet med vejledning og behandling af diskusprolaps

​Der kan være mange årsager til en diskusprolaps, men det vil ofte være en kombination af gradvis, aldersbetinget nedbrydning af bruskskiven og af forkerte belastninger såsom dårlige arbejdsstillinger og uhensigtsmæssige løft. 

Det kan føre til, at kernen bliver presset helt eller delvist ud af bruskskiven, men det fører ikke altid til smerter.

En behandling af diskusprolaps begynder typisk med en diagnose hos os, eller hos egen læge, hvorpå vi påbegynder behandling og vejledning i, hvad du selv kan gøre. 

Et forløb med behandling af diskusprolaps kan variere i længde og omfang. Hvis smerterne ikke bliver bedre, vil vi eller din praktiserende læge vurdere, om du skal henvises til et rygcenter eller til en kirurgisk afdeling for en yderligere udredning.

Kontakt os gerne for at bestille en konsultation

​Alle kan henvende sig direkte til en kiropraktor, og du behøver ikke en henvisning fra egen læge eller speciallæge. Overenskomsten med sygesikringen muliggør i dag et større tilskud til intensiv behandling af både lumbal diskusprolaps og stenose.

Du er altid velkommen til at ringe til vores sekretærer på telefon 45 93 93 93 for at stille spørgsmål eller for at bestille tid til behandling af diskusprolaps på vores kiropraktiske klinik. 

Du kan også sende en e-mail til: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk. Denne e-mail er til både tidsbestilling og afbud.

Åbningstider

Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

Mandag:​

08:00 - 17:00

Tirsdag:​

08:00 - 17:00

Onsdag:​

08:00 - 17:00

Torsdag:​

08:00 - 17:00

Fredag:​

08:00 - 13:00

Kontakt ved tidsbestilling

Telefon 45 93 93 93 eller 

email: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt