Behandling​ hos Kiropraktorerne I/S

Stresshåndtering på kiropraktisk klinik før det går galt

Du kan få hjælp til stresshåndtering af en kiropraktor hos Kiropraktorerne I/S i Lyngby. Stress er ubehageligt, hæmmende og kan være invaliderende. Vi tilbyder hjælp med stresshåndtering som led i et forebyggende og/eller behandlende tiltag.

En professionel stresshåndtering hjælper dig videre

​Stresssymptomer er et signal om, at der er noget galt. For at kunne fokusere ekstraordinært i en given situation, kan det være nødvendigt at stresse kroppen. Vedvarende stress umuliggør fokuseringsevnen og nedsætter ens præstationsevne på længere sigt.

Det er med andre ord helt naturligt at være stresset i pressede situationer, mens vedvarende stress kan medføre psykiske og fysiske symptomer, som kan føre til sygdom eller ligefrem invaliditet. En kiropraktor kan hjælpe dig med en korrekt stresshåndtering.

Måske føler du, at du er under pres, måske oplever du også fysiske eller psykiske symptomer, eller måske begynder "livet" at tage overhånd.

Professionel stresshåndtering med støtte af en kiropraktor kan ske efter ønske og behov. I første omgang kan du få en konsultation, hvor vi planlægger det videre forløb.

Bestil en konsultation hos en erfaren kiropraktor

​Du behøver ikke en henvisning fra egen læge eller speciallæge for at få en konsultation hos en kiropraktor. Du kan kontakte en af vores sekretærer på telefon 45 93 93 93 for at få flere oplysninger eller for at bestille tid til en konsultation med henblik på stresshåndtering. Du kan også skrive til: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk. Denne e-mail kan du benytte til både tidsbestilling og afbud.

Kontakt os​

​Kontakt os på telefon eller på e-mail – Ved afbud kan du også lægge besked på vores telefonsvarer.

Åbningstider

​Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

​Mandag:​

08.00 - 17.00​

Tirsdag:

08.00 - 17.00​

Onsdag:

08.00 - 17.00​

Torsdag:

08.00 - 17.00​

Fredag:

08.00 - 13.00​

Kontakt os allerde i dag

Parkeringsmuligheder ved klinikken

Kontakt os på telefon eller på e-mail – Ved afbud kan du også lægge besked på vores telefonsvarer.

Vores klinik ligger over Bahne-forretningen på Lyngby Hovedgade 60, hvor der er 30 minutters parkering.​ Der er også mulighed for 2 timers parkering i bunden af Kastanievej ved Lyngby Privat Skole. Du skal gå igennem skolegården for at komme til hovedgaden. ​Alternativt kan du se på dette kort over P-pladser

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kiropraktorerne I/S

Lyngby Hovedgade 60, 1.

2800 Kongens Lyngby

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

45 93 93 93

receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

CVR: 15237449

Telefontider

Man - tor: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 13.00

Lørdag og søndag: lukket