Anne Brith Jensen og Pernille Ek​

Telefon:​

Kolik-behandling af børnekiropraktor på kiropraktisk klinik

Dit barn kan få kolik-behandling af en børnekiropraktor hos Kiropraktorerne I/S i Lyngby, hvis barnet har koliksymptomer. Mange oplever, at deres barn får kolik, og det kan være en stor belastning både for barnet og forældrene. 

Kolik-behandling medfører hverken smerte eller ubehag hos spædbarnet, når behandlingen udføres hos en uddannet børnekiropraktor. Vi har stor erfaring med behandling af børn med kolik. Klinikken er også kendt for at have behandlet børn med mange andre symptomer gennem årene.

Smerter i bevægeapparatet lindres ved kolik-behandling

​Kolik er typisk en tilstand, hvor sunde og raske spædbørn skriger vedvarende uden nogen umiddelbar grund. Det medfører naturligvis frustration hos forældrene, og det bliver vanskeligt at skelne mellem begrundet og "ubegrundet" skrigeri. 

Man taler om kolik, når gråden varer mere end tre timer om dagen over en længere periode. Desuden skal andre sygdomme udelukkes.

Der kan være mange årsager til kolik, men en af årsagerne kan være problemer i bevægeapparatet, og i så fald vil kolik-behandling af en børnekiropraktor være relevant. 

Du bør aftale en konsultation hos en børnekiropraktor, hvis du oplever koliksymptomer hos dit barn. Børnekiropraktoren kan vurdere, om der er sandsynlighed for, at kolik-behandling vil hjælpe dit barn.

Bestil en konsultation hos en børnekiropraktor

​Du kan henvende dig direkte til en børnekiropraktor uden henvisning fra egen læge eller speciallæge.

Du er meget velkommen til at ringe til vores sekretærer på telefon 45 93 93 93, hvis du har spørgsmål eller ønsker kolik-behandling til dit barn. 

Du er også velkommen til at sende en e-mail til: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk. Denne e-mail benyttes til både tidsbestilling og afbud.

Åbningstider

Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

Mandag:​

08:00 - 17:00

Tirsdag:​

08:00 - 17:00

Onsdag:​

08:00 - 17:00

Torsdag:​

08:00 - 17:00

Fredag:​

08:00 - 13:00

Kontakt ved tidsbestilling

Telefon 45 93 93 93 eller 

email: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt