Behandling​ hos Kiropraktorerne I/S

Kolik-behandling af børnekiropraktor på kiropraktisk klinik

Dit barn kan få kolik-behandling af en børnekiropraktor hos Kiropraktorerne I/S i Lyngby, hvis barnet har koliksymptomer. Mange oplever, at deres barn får kolik, og det kan være en stor belastning både for barnet og forældrene. Kolik-behandling medfører hverken smerte eller ubehag hos spædbarnet, når behandlingen udføres hos en uddannet børnekiropraktor. Vi har stor erfaring med behandling af børn med kolik. Klinikken er også kendt for at have behandlet børn med mange andre symptomer gennem årene.

Smerter i bevægeapparatet lindres ved kolik-behandling

​Kolik er typisk en tilstand, hvor sunde og raske spædbørn skriger vedvarende uden nogen umiddelbar grund. Det medfører naturligvis frustration hos forældrene, og det bliver vanskeligt at skelne mellem begrundet og "ubegrundet" skrigeri.

Man taler om kolik, når gråden varer mere end tre timer om dagen over en længere periode. Desuden skal andre sygdomme udelukkes. Der kan være mange årsager til kolik, men en af årsagerne kan være problemer i bevægeapparatet, og i så fald vil kolik-behandling af en børnekiropraktor være relevant.

Du bør aftale en konsultation hos en børnekiropraktor, hvis du oplever koliksymptomer hos dit barn. Børnekiropraktoren kan vurdere, om der er sandsynlighed for, at kolik-behandling vil hjælpe dit barn.

Bestil en konsultation hos en børnekiropraktor

​Du kan henvende dig direkte til en børnekiropraktor uden henvisning fra egen læge eller speciallæge. Du er meget velkommen til at ringe til vores sekretærer på telefon 45 93 93 93, hvis du har spørgsmål eller ønsker kolik-behandling til dit barn. Du er også velkommen til at sende en e-mail til: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk. Denne e-mail benyttes til både tidsbestilling og afbud.

Kontakt os​

​Kontakt os på telefon eller på e-mail – Ved afbud kan du også lægge besked på vores telefonsvarer.

Åbningstider

​Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

​Mandag:​

08.00 - 17.00​

Tirsdag:

08.00 - 17.00​

Onsdag:

08.00 - 17.00​

Torsdag:

08.00 - 17.00​

Fredag:

08.00 - 13.00​

Kontakt os allerde i dag

Parkeringsmuligheder ved klinikken

Kontakt os på telefon eller på e-mail – Ved afbud kan du også lægge besked på vores telefonsvarer.

Vores klinik ligger over Bahne-forretningen på Lyngby Hovedgade 60, hvor der er 30 minutters parkering.​ Der er også mulighed for 2 timers parkering i bunden af Kastanievej ved Lyngby Privat Skole. Du skal gå igennem skolegården for at komme til hovedgaden. ​Alternativt kan du se på dette kort over P-pladser

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kiropraktorerne I/S

Lyngby Hovedgade 60, 1.

2800 Kongens Lyngby

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

45 93 93 93

receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

CVR: 15237449

Telefontider

Man - tor: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 13.00

Lørdag og søndag: lukket