Medarbejder​ hos Kiropraktorerne

Silja Høyer Preisler

Uddannelse

​Jeg er uddannet og autoriseret kiropraktor fra Syddansk Universitet efter at have gennemført den 5-årige uddannelse til kiropraktor. I mit speciale har jeg skrevet om sundhedsplejerskers motoriske vurdering af børn i alderen 9-11 måneder.

​Kontakt mig

Booking: 45 93 93 93

​Min interesse for kiropraktik begyndte som helt ung i Seattle, USA, hvor jeg voksede op. Her blev jeg bekendt med kiropraktikkens virkelig positive effekter for flere i min familie.

Efter erhvervspraktik hos en kiropraktor vidste jeg, at det var en uddannelse for mig, for at kunne gøre en forskel for mennesker med smerter i bevægesystemet.

Jeg er meget passioneret i min tilgang til kiropraktikken, hvor jeg vægter høj faglighed og kvalitet. Samtidig er det vigtigt for mig, at du som patient har en følelse af at være tryg.

For at kunne udrede årsagen til smerter, foretager jeg en grundig forundersøgelse, så jeg kan hjælpe bedst muligt med specifik behandling og forebyggelse. Jeg bruger flere forskellige teknikker for at forbedre bevægelsesrestriktionerne i led og bløddele.

Jeg deltager løbende i efteruddannelse og konferencer, for at dygtiggøre mig og blive opdateret på den nyeste viden indenfor mit felt.

I min fritid nyder jeg at være aktiv med holdtræning i fitness, blandt andet har jeg en passion for Les Mills Body Pump, men jeg elsker også at gå en tur ved skov og strand.

Jeg står gerne på ski, når jeg ellers kan komme til det. Jeg er også glad for at være kreativ med at strikke, hækle, male og interesserer mig for at lave god mad.

Glæder mig til at møde jer i klinikken.

Kontakt os​

​Kontakt os på telefon eller på e-mail – Ved afbud kan du også lægge besked på vores telefonsvarer.

Åbningstider

​Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

​Mandag:​

08.00 - 17.00​

Tirsdag:

08.00 - 17.00​

Onsdag:

08.00 - 17.00​

Torsdag:

08.00 - 17.00​

Fredag:

08.00 - 13.00​

Kontakt os allerde i dag

Parkeringsmuligheder ved klinikken

Kontakt os på telefon eller på e-mail – Ved afbud kan du også lægge besked på vores telefonsvarer.

Vores klinik ligger over Bahne-forretningen på Lyngby Hovedgade 60, hvor der er 30 minutters parkering.​ Der er også mulighed for 2 timers parkering i bunden af Kastanievej ved Lyngby Privat Skole. Du skal gå igennem skolegården for at komme til hovedgaden. ​Alternativt kan du se på dette kort over P-pladser

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kiropraktorerne I/S

Lyngby Hovedgade 60, 1.

2800 Kongens Lyngby

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

45 93 93 93

receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

CVR: 15237449

Telefontider

Man - tor: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 13.00

Lørdag og søndag: lukket