Anne Brith Jensen og Pernille Ek​

Telefon:​

Sara Amby

Jeg er uddannet fra Syddansk Universitet Odense i 2007. Efter turnus hos Gunnar Meilstrup i Hvidovre samt her hos Kiropraktorerne Lyngby, blev jeg autoriseret med ret til selvstændigt virke. Jeg har sidenhen haft egen klinik i Hørsholm og Norge. I midten af 2018 kom jeg og min familie tilbage til Danmark hvor jeg har været ansat hos kiropraktorerne i Strandgade i Helsingør. Nu er jeg tilbage i Lyngby.


Jeg interesserer mig for alle de kiropraktiske aspekter vedrørende undersøgelse diagnosticering og den rette behandling. Deltager løbende i videreuddannelse for at holde mig opdateret.

På klinikken har vi både røntgen og ultralyds scanner. Det er mig, der udfører ultralydsscanningerne. Er du patient hos en kollega, kan du selvfølgeligt også ved behov, blive scannet af mig.

Resulterer din undersøgelse i et behandlings forløb, så aftaler vi sammen vejen videre. Jeg benytter forskellige teknikker: manipulation, information, øvelser, triggerpunktsterapi, muskelenergiteknikker, kinesiotape, Graston teknik m.m.. Jeg arbejder med hele muskel og skelet systemet, men har særlig interesse for ekstremiteter, d.v.s. problematikker i arme og ben, f. eks skulder,- knæ- og fodskader.


De seneste 6-7 år har jeg også taget en del kurser indenfor behandling af børn og babyer

Åbningstider

Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

Mandag:​

08:00 - 17:00

Tirsdag:​

08:00 - 17:00

Onsdag:​

08:00 - 17:00

Torsdag:​

08:00 - 17:00

Fredag:​

08:00 - 13:00

Kontakt ved tidsbestilling

Telefon 45 93 93 93 eller 

email: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt