Anne Brith Jensen og Pernille Ek​

Telefon:​

Pernille Ek

Jeg blev færdig som Kiropraktor ved Palmer College of Chiropractic i 1980.

Umiddelbart herefter startede jeg privatpraksis i Kgs. Lyngby, afbrudt af et forløb på 2½år fra 1991-1993 hvor jeg var ansat på en klinik i Toscana, Italien.

Undervejs igennem årene har jeg deltaget i flere efteruddannelsesforløb eller dele heraf: Bl.a.: Applied Kinesiology, Kranio Sakral Terapi, Akupunktur, Bodynamic, Reiki healing, Attunement og DNS =Dynamisk Neuromuskulær Stabilisering.

Rådgiver i Sclerose Foreningens Netpanel siden 2003 - 2011). Medlem af Scleroseforeningens sundhedsudvalg (2003 - 2011).

Bevægelse og kvalitet er blevet nøglebegreber i min måde at ”SE” mennesket på. Jeg benytter mig af div. forskellige teknikker i mine behandlinger. Ligeledes rådgiver jeg også i div. former for træning/bevægelse der ”opgraderer” musklernes ydeevne og samarbejde. Mit fokus er mest på at få forbedret funktionen af og samarbejdet imellem kroppens vigtigste muskelgrupper (dem der anatomisk bør varetage åndedræt, kredsløb og fordøjelsesfunktionerne). Sideløbende selvfølgeligt at få afhjulpet den eller de gener, der måtte være.

Jeg har et bredt kendskab til mange forskellige behandlings former. For mig er kroppen et ”hus”, der af og til skal renoveres. For at få gjort dette mest effektivt og bedst muligt hvad kvalitet angår er man nødt til at betragte kroppen som en helhed og især forholde sig til dens måde at udnytte og samarbejde de holdningsstyrende muskler. Bliver disse forbedret hvad funktion og kvalitet angår, så ”løfter” man hele kroppens generelle overskuds niveau. Det er her at healing og reparation finder sted og dermed kan livskvaliteten forbedres.

Neuroplasticitet, spejling og coactivering er alle begreber der inviterer til at vores opmærksomhed så tidligt i livet som muligt, rettes på kvaliteten af brugen af vores krop. Når vi arbejder med at ændre / forbedre funktion, er det derfor altid mest hensigtsmæssigt at så mange som muligt omkring den enkelte ligeledes forsøger at forbedre deres krops grad af funktion.

Så barnet i os kan altid uanset alder udfordres til forandring og funktionsforbedring!!!!​

Åbningstider

Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

Mandag:​

08:00 - 17:00

Tirsdag:​

08:00 - 17:00

Onsdag:​

08:00 - 17:00

Torsdag:​

08:00 - 17:00

Fredag:​

08:00 - 13:00

Kontakt ved tidsbestilling

Telefon 45 93 93 93 eller 

email: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt