Medarbejder​ hos Kiropraktorerne

Pernille Ek

Uddannelse

​Jeg er uddannet som kiropraktor ved Palmer College of Chiropractic i 1980. Umiddelbart herefter startede jeg privatpraksis i Kgs. Lyngby, afbrudt af et forløb på 3 år fra 1991 til 1993 hvor jeg var ansat på en klinik i Toscana, Italien.

​Kontakt mig

Booking: 45 93 93 93

Jeg ser på HELE mennesket og her er kroppens bevægelse og kvaliteten af denne nogle af mine vigtigste nøglebegreber. I mine behandlinger benytter jeg ofte flere forskellige teknikker. Desuden rådgiver jeg også gerne i varierede trænings- og bevægelsesformer, som ”opgraderer” musklernes samarbejde og deres optimale ydeevne.

Mit primære fokus er, at forbedre funktionen af og samarbejdet imellem kroppens vigtigste muskelgrupper (de der anatomisk bør varetage åndedræt, kredsløb og fordøjelsesfunktionerne). Sideløbende selvfølgeligt med at få afhjulpet den eller de gener, der måtte være herudover.

Når disse bliver forbedret, hvad funktion og kvalitet angår, så ”løfter” man hele kroppens generelle overskuds niveau. Det er her, at healing og reparation finder sted og dermed øges den generelle livskvalitet.

En behandling varer mest optimalt en time, for at jeg kan gennemgå mest muligt af kroppen. Det er min erfaring, at det på denne måde hurtigere bliver en mere langtidsholdbar effekt for kroppen. Denne skal gerne skal have aktiveret noget tidligere ikke udnyttet potentiale og afkodet/deaktiveret dele, som ikke længere behøver at blive fastholdt i overarbejde. Det vil sige fokus på både hype og hypertonier. Ønsker du at aftale en behandling, der varer 1 time, skal du specifikt bede om dette ved tidsbestilling.

Neuroplasticitet, spejling, resiliens og coactivering er alle begreber, der inviterer til at vores opmærksomhed så tidligt i livet som muligt, rettes imod kvaliteten af brugen af vores krop. Når vi arbejder med at ændre/forbedre kroppens funktion, er det derfor altid mest hensigtsmæssigt, at så mange relationer som muligt omkring den enkelte ligeledes forsøger at forbedre deres krops grad af funktion. Det er og har altid været mest effektivt ”at løfte i flok”, hvorved synergieffekten aktiveres. Så barnet i os kan altid uanset alder udfordres til forandring og funktionsforbedring!!!

Jeg er uddannet som kiropraktor ved Palmer College of Chiropractic i 1980.

Umiddelbart herefter startede jeg privatpraksis i Kgs. Lyngby, afbrudt af et forløb på 3 år fra 1991 til 1993 hvor jeg var ansat på en klinik i Toscana, Italien.

Parallelt med mit virke som kiropraktor har jeg videreuddannet mig i bl.a. Applied Kinesiology, Kranio Sakral Terapi, Akupunktur, Bodynamic, Reiki Healing, Attunement, DNS = Dynamisk Neuromuskulær Stabilisering, Somatic Experience og Soma Embodiment. Endvidere har jeg også fungeret som rådgiver og medlem af Scleroseforeningens sundhedsudvalg (2003-2011).

Kontakt os​

​Kontakt os på telefon eller på e-mail – Ved afbud kan du også lægge besked på vores telefonsvarer.

Åbningstider

​Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

​Mandag:​

08.00 - 17.00​

Tirsdag:

08.00 - 17.00​

Onsdag:

08.00 - 17.00​

Torsdag:

08.00 - 17.00​

Fredag:

08.00 - 13.00​

Kontakt os allerde i dag

Parkeringsmuligheder ved klinikken

Kontakt os på telefon eller på e-mail – Ved afbud kan du også lægge besked på vores telefonsvarer.

Vores klinik ligger over Bahne-forretningen på Lyngby Hovedgade 60, hvor der er 30 minutters parkering.​ Der er også mulighed for 2 timers parkering i bunden af Kastanievej ved Lyngby Privat Skole. Du skal gå igennem skolegården for at komme til hovedgaden. ​Alternativt kan du se på dette kort over P-pladser

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kiropraktorerne I/S

Lyngby Hovedgade 60, 1.

2800 Kongens Lyngby

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

45 93 93 93

receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

CVR: 15237449

Telefontider

Man - tor: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 13.00

Lørdag og søndag: lukket