Anne Brith Jensen og Pernille Ek​

Telefon:​

Pernille Ek

Jeg ser på HELE mennesket og her er kroppens bevægelse og kvaliteten af denne nogle af mine vigtigste nøglebegreber. I mine behandlinger benytter jeg ofte flere forskellige teknikker. Desuden rådgiver jeg også gerne i varierede trænings- og bevægelsesformer, som ”opgraderer” musklernes samarbejde og deres optimale ydeevne.

Mit primære fokus er, at forbedre funktionen af og samarbejdet imellem kroppens vigtigste muskelgrupper (de der anatomisk bør varetage åndedræt, kredsløb og fordøjelsesfunktionerne). Sideløbende selvfølgeligt med at få afhjulpet den eller de gener, der måtte være herudover.

Når disse bliver forbedret, hvad funktion og kvalitet angår, så ”løfter” man hele kroppens generelle overskuds niveau. Det er her, at healing og reparation finder sted og dermed øges den generelle livskvalitet.

En behandling varer mest optimalt en time, for at jeg kan gennemgå mest muligt af kroppen. Det er min erfaring, at det på denne måde hurtigere bliver en mere langtidsholdbar effekt for kroppen. Denne skal gerne skal have aktiveret noget tidligere ikke udnyttet potentiale og afkodet/deaktiveret dele, som ikke længere behøver at blive fastholdt i overarbejde. Det vil sige fokus på både hype og hypertonier. Ønsker du at aftale en behandling, der varer 1 time, skal du specifikt bede om dette ved tidsbestilling. 

Neuroplasticitet, spejling, resiliens og coactivering er alle begreber, der inviterer til at vores opmærksomhed så tidligt i livet som muligt, rettes imod kvaliteten af brugen af vores krop. Når vi arbejder med at ændre/forbedre kroppens funktion, er det derfor altid mest hensigtsmæssigt, at så mange relationer som muligt omkring den enkelte ligeledes forsøger at forbedre deres krops grad af funktion. Det er og har altid været mest effektivt ”at løfte i flok”, hvorved synergieffekten aktiveres.

Så barnet i os kan altid uanset alder udfordres til forandring og funktionsforbedring!!!

Jeg er uddannet som kiropraktor ved Palmer College of Chiropractic i 1980.

Umiddelbart herefter startede jeg privatpraksis i Kgs. Lyngby, afbrudt af et forløb på 3 år fra 1991 til 1993 hvor jeg var ansat på en klinik i Toscana, Italien.

Parallelt med mit virke som kiropraktor har jeg videreuddannet mig i bl.a. Applied Kinesiology, Kranio Sakral Terapi, Akupunktur, Bodynamic, Reiki Healing, Attunement, DNS = Dynamisk Neuromuskulær Stabilisering, Somatic Experience og Soma Embodiment. Endvidere har jeg også fungeret som rådgiver og medlem af Scleroseforeningens sundhedsudvalg (2003-2011).

Åbningstider

Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

Mandag:​

08:00 - 17:00

Tirsdag:​

08:00 - 17:00

Onsdag:​

08:00 - 17:00

Torsdag:​

08:00 - 17:00

Fredag:​

08:00 - 13:00

Kontakt ved tidsbestilling

Telefon 45 93 93 93 eller 

email: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt