Medarbejder​ hos Kiropraktorerne

Julie Holbek​

Uddannelse

​Jeg er lægeeksamineret fysiurgisk massør uddannet fra Massageakademiet i København og har siden 2009 arbejdet som selvstændig fysiurgisk massør. Samme sted har jeg desuden taget en overbygning i medicinsk akupunktur.

​Kontakt mig

Booking: 45 93 93 93

Som RAB registreret  massør kan jeg også tage klienter med sundhedsforsikringer, hvori massage er godkendt som behandling. Ydermere er jeg også autoriseret sundhedspersonale (SA), da jeg oprindelig er uddannet som social- og sundhedsassistent. Det er muligt at booke tider på mandage og onsdage i Lyngby på www.julieholbek.onlinebooq.dk eller via klinikken på telefonnummer 45 93 93 93.

Fysiurgisk massage er lagt an på kroppens anatomiske opbygning og er en dybdegående massage af kroppens muskler, sener og fascier/muskelhinder. Den fysiurgiske massages styrke ligger bl.a. i, at få gennemarbejdet kroppens muskler fra deres udspring til deres tilhæftning, hvilket medfører en afslapning og ud spænding af de berørte muskler. Denne afslapning af musklerne, kan udover at fjerne spændinger og myoser, også virke smertelindrende, afstressende og give større velvære.

Jeg deltager løbende i diverse uddannende kurser og kan derfor tilbyde at supplere massagen med laserbehandling (power laser), behandling via trigger-punkter og naturligvis den medicinske akupunktur som benævnt ovenfor.

Når jeg ikke er i klinikken, arbejder jeg i forskellige faste firmaordninger. Jeg har ligeledes afsluttet et projekt, som jeg indgik i, med udsatte unge fra en døgninstitution på Nørrebro. Udover mit virke som selvstændig massør, underviser jeg førsteårs elever på MassageAkademiet.dk i anatomi og massage.

Privat har jeg 2 skønne børn fra henholdsvis og sammen med min mand, er de mig en god daglig base.​ Min fritid tilbringes ofte i selskab med min hest i naturen og i stalden.

Kontakt os​

​Kontakt os på telefon eller på e-mail – Ved afbud kan du også lægge besked på vores telefonsvarer.

Åbningstider

​Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

​Mandag:​

08.00 - 17.00​

Tirsdag:

08.00 - 17.00​

Onsdag:

08.00 - 17.00​

Torsdag:

08.00 - 17.00​

Fredag:

08.00 - 13.00​

Kontakt os allerde i dag

Parkeringsmuligheder ved klinikken

Kontakt os på telefon eller på e-mail – Ved afbud kan du også lægge besked på vores telefonsvarer.

Vores klinik ligger over Bahne-forretningen på Lyngby Hovedgade 60, hvor der er 30 minutters parkering.​ Der er også mulighed for 2 timers parkering i bunden af Kastanievej ved Lyngby Privat Skole. Du skal gå igennem skolegården for at komme til hovedgaden. ​Alternativt kan du se på dette kort over P-pladser

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kiropraktorerne I/S

Lyngby Hovedgade 60, 1.

2800 Kongens Lyngby

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

45 93 93 93

receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

CVR: 15237449

Telefontider

Man - tor: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 13.00

Lørdag og søndag: lukket