Anne Brith Jensen og Pernille Ek​

Telefon:​

Julie Holbek​

Jeg har siden 2009 arbejdet som selvstændig fysiurgisk massør. Jeg er lægeeksamineret uddannet fra Massageakademiet i København, hvorfra jeg ligeledes har taget en overbygning i medicinsk akupunktur.

Fysiurgisk massage er lagt an på kroppens anatomiske opbygning og er en dybdegående massage af kroppens muskler, sener og fascier/muskelhinder. Den fysiurgiske massages styrke ligger bl.a. i, at få gennemarbejdet kroppens muskler fra deres udspring til deres tilhæftning, hvilket medfører en afslapning og udspænding af de spændte muskler. Denne afslapning af musklerne kan udover at fjerne spændinger, myoser og virke smertelindrende desuden også virke afstressende og give større velvære.

Igennem de seneste 4 år har jeg deltaget i diverse kurser og kan derfor tilbyde at supplere massagen med laserbehandling (power laser), behandling via trigger punkter og naturligvis den medicinske akupunktur som benævnt ovenfor.

Når jeg ikke er i klinikken, arbejder jeg som selvstændig konsulent for firmaet Helsehænder, hvorfra jeg indgår i forskellige faste firmaordninger. Jeg har ligeledes netop afsluttet et projekt, som jeg indgik i med udsatte unge fra en døgninstitution på Nørrebro.

Jeg er i øvrigt autoriseret sundhedspersonale (SA).

Udover mit virke som selvstændig massør er jeg ligeledes uddannet social og sundheds assistent og er stadig tilknyttet et dejligt plejehjem i Brede, Lyngby.

Privat har jeg 2 skønne børn fra henholdsvis 2002 & 2004 sammen med min mand, er de mig en god daglig base.​

Åbningstider

Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

Mandag:​

08:00 - 17:00

Tirsdag:​

08:00 - 17:00

Onsdag:​

08:00 - 17:00

Torsdag:​

08:00 - 17:00

Fredag:​

08:00 - 13:00

Kontakt ved tidsbestilling

Telefon 45 93 93 93 eller 

email: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt