Anne Brith Jensen og Pernille Ek​

Telefon:​

Julie Holbek​

 Jeg er lægeeksamineret  fysiurgisk massør uddannet fra Massageakademiet i København og har 

siden 2009 arbejdet som selvstændig fysiurgisk massør. Samme sted har jeg desuden taget en overbygning i medicinsk akupunktur.

Som RAB registreret  massør kan jeg også tage klienter med sundhedsforsikringer, hvori massage er godkendt som behandling. Ydermere er jeg også autoriseret sundhedspersonale (SA), da jeg oprindelig er uddannet som social- og sundhedsassistent. Det er muligt at booke tider på mandage og onsdage i Lyngby på www.julieholbek.onlinebooq.dk eller via klinikken på telefonnummer 45939393.

Fysiurgisk massage er lagt an på kroppens anatomiske opbygning og er en dybdegående massage af kroppens muskler, sener og fascier/muskelhinder. Den fysiurgiske massages styrke ligger bl.a. i, at få gennemarbejdet kroppens muskler fra deres udspring til deres tilhæftning, hvilket medfører en afslapning og ud spænding af de berørte muskler. Denne afslapning af musklerne, kan udover at fjerne spændinger og myoser, også virke smertelindrende, afstressende og give større velvære.

Jeg deltager løbende i diverse uddannende kurser og kan derfor tilbyde at supplere massagen med laserbehandling (power laser), behandling via trigger-punkter og naturligvis den medicinske akupunktur som benævnt ovenfor.

Når jeg ikke er i klinikken, arbejder jeg i forskellige faste firmaordninger. Jeg har ligeledes afsluttet et projekt, som jeg indgik i, med udsatte unge fra en døgninstitution på Nørrebro. Udover mit virke som selvstændig massør, underviser jeg førsteårs elever på MassageAkademiet.dk i anatomi og massage.

Privat har jeg 2 skønne børn fra henholdsvis og sammen med min mand, er de mig en god daglig base.​ Min fritid tilbringes ofte i selskab med min hest i naturen og i stalden.

Åbningstider

Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

Mandag:​

08:00 - 17:00

Tirsdag:​

08:00 - 17:00

Onsdag:​

08:00 - 17:00

Torsdag:​

08:00 - 17:00

Fredag:​

08:00 - 13:00

Kontakt ved tidsbestilling

Telefon 45 93 93 93 eller 

email: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt