Anne Brith Jensen og Pernille Ek​

Telefon:​

Helene Bellamy​

Kære klient,

Mit navn er Helene Bellamy, ejer af Body in Balance. Jeg er uddannet Fysiurgisk massageterapeut og idrætsmassør i 2010. Jeg er RAB-registreret, via FRFM og kan arbejde for forsikringsselskaber der dækker fysiurgisk massageterapi & idrætsskadeterapi og kraniosakralbehandlinger (KST).

For at tilbyde én bredere pallet af behandlinger, har jeg gennemgået Kraniosakral terapeut basisuddannelse, hvilket jeg finder utroligt spændende og inspirerende. Jeg har bl.a. taget modulerne 0-2 årige, 3-14 årige børn- og unge med særlige behov og voksne, Jeg er nu i gang med overbygningen. Jeg brænder for det jeg beskæftiger mig med og tager ofte kurser for at holde mig opdateret.

Jeg er fast i klinikken i Lyngby her mandage og torsdage 0900-1800 og fredage har jeg klienter i Ballerup. Siden 2011 er jeg fast fysiurgisk massør hos Schneider Electric, ligeledes i Ballerup og jeg har behandlingsaftaler med DK-healthcare & Vicuras​

Afregningen sker altid hos mig enten med kontanter eller via Mobilepay efter hver endt behandling.​

Oprindelig er jeg uddannet lægesekretær og har været ansat på 2 af vore Regionssygehuse igennem 25 år. Ellers er jeg udendørs menneske, nyder naturen og har brug for den. Jeg har en nyttehave hvor jeg dyrker alle mine grøntsager fra forår til november. Det er en sand fornøjelse fra jord til bord.

Kraniosakral terapi (KST)

Det er den blideste behandlingsform du kan forestille dig, men meget dybdegående effekt, en manuel behandlingsform, som understøtter kroppens funktioner. Den er særdeles velegnet til babyer og børn. Der arbejdes med kraniets knogler, rygsøjlen helt ned til halebenet, med ganske blide tryk, således kommer vi i kontakt med centralnervesystemet. KST hjælper kroppens evne til selvregulering, da kroppen har evnen til selvregulering, med lidt hjælp fra tid til anden. En fantastisk behandlingsform. KST bruges bl.a. også af læger, sygeplejersker, fysioterapeuter og andet sundhedspersonale

Fysiurgisk massage

Her er det problemer som f.eks. infiltrationer, nedsat bevægelighed, problemer med skuldre- arme-og ryg, der behandles. Spændingshovedpine eller smerter ved gang/ bevægelse i det hele taget. Fysiurgisk massage genopbygger kroppens balance og harmoni, er ligeledes et godt tilbud til forebyggelse af stress eller lindring deraf.

Wellness massage

Er godt for dig, der har behov for at slappe af, er du stresset, har svært ved at slappe af/sove – men også til dig der bare vil forkæles. Wellness massage påvirker nerve- og lymfesystemet i positiv retning. Massage øger blodgennemstrømingen til musklerne og tilfører dem mere ilt samtidig med, at det fjerner affaldsstoffer i området. Dette medfører, at musklerne hurtigere genfinder deres oprindelige spændstighed. Lymfe- og nervesystemet nyder ligeledes godt af massagen.

Ledmobilisering:

Dette er en manuel behandlingsteknik som hjælper leddene til at vedligeholde/genskabe naturlig bevægelighed. Det normaliserer spændingsmønsteret omkring leddet.​

Soft Tissue Release:

Her strækkes musklerne for at ensrette muskelfibrene efter f.eks. en fibersprængning. Bruges også til udspænding af muskler.

Herudover er andre behandlingsvariationer:

Oscillation, Fasciefrigørelse (Myofascial Release)

Neuromuskulær teknik (MET, bløddelsfrigørelse),

Triggerpunktsbehandling, Positional release/strain counterstrain

Taping med Kinesiotape

Åbningstider

Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

Mandag:​

08:00 - 17:00

Tirsdag:​

08:00 - 17:00

Onsdag:​

08:00 - 17:00

Torsdag:​

08:00 - 17:00

Fredag:​

08:00 - 13:00

Kontakt ved tidsbestilling

Telefon 45 93 93 93 eller 

email: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt