Anne Brith Jensen og Pernille Ek​

Telefon:​

Dinaz Schjerning​

- På barsel i år 2020

Jeg er uddannet ved Anglo-European College of Chiropractic i England i 2013, og har indtil sommeren 2015 arbejdet ved Kungälvs Kiropraktor Center i Sverige.

For mig handler kiropraktik ikke kun om symptombaseret behandling, men fremfor alt om at øge kroppens funktion og den enkeltes livskvalitet. Jeg behandler mennesker i alle aldre, men har en særskilt interesse for pædiatri hvor jeg har deltaget i flere kurser omhandlende behandling af børn og spædbørn. Desuden har jeg taget en del basiskurser i Dynamic Neuromuscular Stabilisation, Applied Kinesiologi og i spinal- og ekstremitetsbehandling.

Derudover har jeg en stor interesse og erfaring i at behandle atleter på niveau fra hverdagsmotionister til professionelle elitespillere indenfor en lang række sportsgrene.

De to vigtigste systemer for mig er bevægelsesapparatet og nervesystemet og frem for alt samspillet mellem disse. Jeg lægger op til en forebyggende behandlingsplan, da smerte som regel er det sidste symptom og signal om at noget er galt i kroppen. Vores led har godt af bevægelse og det er oftest når bevægelsen forsvinder at lederne ældes og slitagen tiltager som kompensation. Endvidere lægger jeg vægt i min behandling på at se på kroppen som en helhed. Nervesystemet spiller også en utrolig vigtig rolle for vores helse, og da nervesystemet bliver beskyttet i rygsøjlen og hver enkelt spinalnerve løber ud mellem disse led er det vigtigt at eksaminere og behandle disse led i relation til eventuel dysfunktion. Jeg anvender muskeltest og specifik palpation for at finde områder hvor kroppen ikke fungerer optimalt. Den kiropraktiske justering er vigtig da den afhjælper kroppen med blokeringer som forhindrer nervesignaler i at kommunikerer frit med kroppens kontrolcenter – hjernen.

Optimal sundhed er en balance mellem de fysiske, kemiske og psykiske faktorer hvor at ”stress” kan bidrage til ubalance i nervesystemet og som konsekvens – smerte symptomer. Målet med behandlingen er altid at hjælpe kroppen med at finde et mere balanceret udgangspunkt.​

Åbningstider

Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

Mandag:​

08:00 - 17:00

Tirsdag:​

08:00 - 17:00

Onsdag:​

08:00 - 17:00

Torsdag:​

08:00 - 17:00

Fredag:​

08:00 - 13:00

Kontakt ved tidsbestilling

Telefon 45 93 93 93 eller 

email: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt