Anne Brith Jensen og Pernille Ek​

Telefon:​

Charlotte von Scholten​

  • 1985 blev jeg kiropraktor fra Palmer College of Chiropractic, USA.
  • 1985-89 arbejdede jeg i Danmark og blev godkendt af Dansk Kiropraktorråd til at drive selvstœndig praksis.
  • 1989 flyttede jeg til Sydspanien for at starte min egen kiropraktorklinik, som jeg stadig driver.
Jeg taler derfor også spansk, hvis der er behov.

ALT HAR EN ÅRSAG! KROPPEN SNAKKER OG LYVER ALDRIG!

Som holistisk tœnkende kiropraktor har jeg fokus på at afdœkke alle årsagerne til dit problem. Udover at anvende de klassiske kiropraktiske undersøgelsesmetoder og behandlingsteknikker, benytter jeg mig også af Applied Kinesiologi(AK) muskeltestning, hvilket gør det muligt at uddybe årsagen til et problem (kronisk/akut/uforklarligt) og derved designe en skrœddersyet behandling til dig.

APPLIED KINESIOLOGY (AK) er et system, der bruger muskeltestning til at evaluere og diagnosticere dysfunktioner i de 3 sider af sundhedstrekanten:

1)biomekaniske (muskulo-skeletale-neurologiske/bevœgapparatet/kiropraktik)

2)biokemiske (immunsystem, indre organer, hormoner, etc.)

3)emotionelle/psykiske/mentale

Alle 3 sider skal vœre i balance for at opnå, samt opretholde sundhed, velvœre og livskvalitet. En kombinationsbehandling af de 3 sider er ofte nødvendigt.

1: DET MEKANISKE

De typiske kiropraktorproblemer: lœndesmerter, diskusprolaps, iskias, hofte, knœ-, fodsmerter. Hovedpine, nakkesmerter, skulder-, albue, håndled, muskelspœndinger, sportsskader.

2: DET BIO-KEMISKE

Irritable tyktarm, oppustethed, diare, blœrebetœndelse, candida, bronkitis, allergier, pande/bihulebetœndelse, ledegigt, hedeture, influenza symptomer, trœthed, giftstoffer, etc.

Ovenstående er symptomer på biokemiske ubalancer. Der behandles med individuel og specifik udrensning af gamle virus, bakterier, svampe, parasitter, med toksikohomeopatiske prœparater, kosttilskud, phytohormoner, urter, m.m. Når årsagen fjernes, vender kroppen igen tilbage til sin naturlige balance.

Skjulte (asymptomatiske)biokemiske ubalancer er ofte årsag til at en patient bliver bedre, men ikke rask.

3: DET EMOTIONELLE/PSYKISKE/MENTALE

Neuro Emotional Technique (NET) er en psykosomatisk/somatopsykisk teknik, der er baseret på det koncept, at uforløste emotionelle traumer er lagret i kroppen og kan påvirke os lang tid efter, at vi har glemt den episode, der skabte situationen.

Eftersom at vores følelsesmœssige tilstand (bevidst elller ubevidst) påvirker vores helbred, kan man ved at anvende NET identificere og forløse de fastlåste negativt ladede følelser, der sidder i kroppen.

NET er let, sjovt og effektivt! En form for terapi, hvor underbevidstheden får lov til at snakke. Det er her de permanente forløsningerne sker.

Stress (indre/ydre), traumer, chok, fobier, panikangst, medalkoholiker, dårligt selvvœrd/selvtillid, prœstationsangst, handlingslammelse, psykosomatiske muskelspœndinger, selvsabotage etc. er symptomer på det ubevidste sinds kommunikation med det bevidste.

Uløste problemer i kroppen, følelserne og tilvœrelsen, har altid en årsag i det ubevidste. De fleste mennesker er bevidste om, hvad de søger i livet, men hvis det ubevidste sind boycotter, bliver ønskerne og målet ikke indfriet. Det vœre sig vœgttab, indre glœde, karrierevalg/skift, økonomi, kostœndringer, helbred, familieliv, grœnsesœtninger, etc.

Med NET mind/body bringer vi de ubevidste blokeringer frem i lyset og forløser dem med specifikke sœtningskontruktioner, vejrtrœkning og “tapping” af specifikke ryghvirvler.​

Åbningstider

Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

Mandag:​

08:00 - 17:00

Tirsdag:​

08:00 - 17:00

Onsdag:​

08:00 - 17:00

Torsdag:​

08:00 - 17:00

Fredag:​

08:00 - 13:00

Kontakt ved tidsbestilling

Telefon 45 93 93 93 eller 

email: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt