Medarbejder​ hos Kiropraktorerne

Chantal Lajeunesse

Uddannelser

​Canadisk Osteopath, D.O.

Exam. Lymfødem og lymfedrænage terapeut (Dr. Vodder teknik)

Medlem af Registrerede Osteopater Danmark (R.O.)

​Kontakt mig

Booking: 45 93 93 93

Mobil: 71 34 85 13

Mail: osteopati.chantal@gmail.com

Jeg graduerede som Osteopat (D.O.) i 2012 og fik min certificering som lymfødem terapeut og CDT terapi i 2015. CDT = Complete Decongestive therapy (Dr. Vodder technique) fra Academy of Lymphatic studier i USA. Jeg har efterfølgende tilføjet mange andre redskaber for på bedste vis at kunne hjælpe mine patienters varierede behov. Bl.a. Auricular (øre) akupunktur, AcuNova akupunktur (Boel akupunktur Universitet), hypnoterapi og kosmetisk akupunktur.

Forud for dette, arbejdede jeg igennem en årrække som social terapeut, med fokus på børn med særlige behov og indlærings vanskeligheder. Her indgik jeg i flere tværfaglige fællesskaber i forskellige rehabiliterings- og sundhedscentre.

Jeg stræber dagligt efter at uddybe min viden. Intuitiv forståelse og praktiske redskaber til at fremme sundhed, helbredelse og personlig udvikling har min store interesse. Min passion er at hjælpe mennesker til at genvinde deres sundhed og reetablere en god balance i deres liv. Jeg er dybt taknemmelig for, at kunne kombinere mine interesser for sundhed, helbredelse og visioner med mine patienter.

Osteopati er både en filosofi såvel som en måde at praktisere på. Jeg har altid min opmærksomhed på hele kroppens tilstand – det holistiske princip. Derfor er mit udgangspunkt at hver og en af os er unik og individuel og vi kommer derfor med en tilsvarende unik og individuel historie. Grundet mine mange forskellige ”redskaber” kan jeg skræddersy lige netop den specifikke behandling, som mine patienter har brug for – tilpasset deres behov og præferencer.

Min tilgang til patienten kombinerer derfor osteopatien (inkl. kranio sakral KST), myofasciale og viscerale teknikker, når det er ønsket og indikationerne herfor tilstede. Ligeledes bliver det muligt at integrere hypnose og akupunktur i mine behandlinger, når der er behov herfor.

Jeg ser gerne patienter i alle aldre. Inklusiv babyer og børn, gravide, sportsudøvere såvel som patienter med akutte eller kroniske smerter samt div. lidelser.

For tidsbestilling ring: 45939393,

For kontakt med mig: 71348513.

E-mail: osteopati.chantal@gmail.com

Kontakt os​

​Kontakt os på telefon eller på e-mail – Ved afbud kan du også lægge besked på vores telefonsvarer.

Åbningstider

​Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

​Mandag:​

08.00 - 17.00​

Tirsdag:

08.00 - 17.00​

Onsdag:

08.00 - 17.00​

Torsdag:

08.00 - 17.00​

Fredag:

08.00 - 13.00​

Kontakt os allerde i dag

Parkeringsmuligheder ved klinikken

Kontakt os på telefon eller på e-mail – Ved afbud kan du også lægge besked på vores telefonsvarer.

Vores klinik ligger over Bahne-forretningen på Lyngby Hovedgade 60, hvor der er 30 minutters parkering.​ Der er også mulighed for 2 timers parkering i bunden af Kastanievej ved Lyngby Privat Skole. Du skal gå igennem skolegården for at komme til hovedgaden. ​Alternativt kan du se på dette kort over P-pladser

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kiropraktorerne I/S

Lyngby Hovedgade 60, 1.

2800 Kongens Lyngby

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

45 93 93 93

receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

CVR: 15237449

Telefontider

Man - tor: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 13.00

Lørdag og søndag: lukket