Anne Brith Jensen og Pernille Ek​

Telefon:​

Chantal Lajeunesse

Canadisk Osteopath, D.O.

Exam. Lymfødem og lymfedrænage terapeut (Dr. Vodder teknik)

Medlem af Registrerede Osteopater Danmark (R.O.)

Jeg graduerede som Osteopat (D.O.) i 2012 og fik min certificering som lymfødem terapeut og CDT terapi i 2015. CDT = Complete Decongestive therapy (Dr. Vodder technique) fra Academy of Lymphatic studier i USA. Jeg har efterfølgende tilføjet mange andre redskaber for på bedste vis at kunne hjælpe mine patienters varierede behov. Bl.a. Auricular (øre) akupunktur, AcuNova akupunktur (Boel akupunktur Universitet), hypnoterapi og kosmetisk akupunktur.

Forud for dette, arbejdede jeg igennem en årrække som social terapeut, med fokus på børn med særlige behov og indlærings vanskeligheder. Her indgik jeg i flere tværfaglige fællesskaber i forskellige rehabiliterings- og sundhedscentre.

Jeg stræber dagligt efter at uddybe min viden. Intuitiv forståelse og praktiske redskaber til at fremme sundhed, helbredelse og personlig udvikling har min store interesse. Min passion er at hjælpe mennesker til at genvinde deres sundhed og reetablere en god balance i deres liv. Jeg er dybt taknemmelig for, at kunne kombinere mine interesser for sundhed, helbredelse og visioner med mine patienter.

Osteopati er både en filosofi såvel som en måde at praktisere på. Jeg har altid min opmærksomhed på hele kroppens tilstand – det holistiske princip. Derfor er mit udgangspunkt at hver og en af os er unik og individuel og vi kommer derfor med en tilsvarende unik og individuel historie. Grundet mine mange forskellige ”redskaber” kan jeg skræddersy lige netop den specifikke behandling, som mine patienter har brug for – tilpasset deres behov og præferencer.

Min tilgang til patienten kombinerer derfor osteopatien (inkl. kranio sakral KST), myofasciale og viscerale teknikker, når det er ønsket og indikationerne herfor tilstede. Ligeledes bliver det muligt at integrere hypnose og akupunktur i mine behandlinger, når der er behov herfor.

Jeg ser gerne patienter i alle aldre. Inklusiv babyer og børn, gravide, sportsudøvere såvel som patienter med akutte eller kroniske smerter samt div. lidelser.

For tidsbestilling ring: 45939393,

For kontakt med mig: 71348513.

E-mail: osteopati.chantal@gmail.com

Åbningstider

Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

Mandag:​

08:00 - 17:00

Tirsdag:​

08:00 - 17:00

Onsdag:​

08:00 - 17:00

Torsdag:​

08:00 - 17:00

Fredag:​

08:00 - 13:00

Kontakt ved tidsbestilling

Telefon 45 93 93 93 eller 

email: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt