Medarbejder​ hos Kiropraktorerne

Anne Brith Jensen​

Uddannelse

​Jeg er uddannet som kiropraktor fra Life University, Georgia, USA i 1993 og har praktiseret lige siden. De første 3 år i USA, derefter 2 års turnus på Fyn og de seneste 25 år (2022) hos Kiropraktorerne I/S.

​Kontakt mig

Booking: 45 93 93 93

I vores klinik møder jeg mange forskellige mennesker, nogle kommer for at vedligeholde deres kropslige bevægelighed. Andre kommer med specifikke problemer som fx prolaps-symptomer, hovedpine, ondt i ryggen, uro og/eller spændinger i kroppen eller diverse sportsskader som hælsporer, tennisalbue og forkerte vrid i kroppen. Alle tegn på at kroppen ikke er i balance og det er denne ubalance, jeg arbejder på at ændre.

Som kiropraktor betragter jeg kroppen som helhed. Min vigtigste opgave er, at skabe bedre brug af kroppen via muskler/led og organer, således at den enkelte person gennem bevægelse kan genoprette sin egen balance. Mine redskaber til at hjælpe børn som voksne i den proces spænder fra kraniosakral teknik, kiropraktiske led justeringer, laser, behandling af triggerpunkter fundet i muskulaturen eller Cox behandling - en behandling, der er gavnlig for prolapspatienter.

​Gennem årene har jeg oprettet et tæt samarbejde med Fysioterapeuterne på Herlev Hospital, som henviser til vores klinik, hvis babyer er født med fx torticollis, skoliose, skævt kranie eller lignende.

Vi praktiserer også almindelig børnekiropraktik forebyggende eller for at afhjælpe gener, hvis de fx døjer med kolik, hyperaktivitet, søvnbesvær eller lignende.

​I mit årelange virke som kiropraktor og som en naturlig følge af min store interesse for kroppen og dens funktioner, har jeg tilegnet mig et stort netværk og en bred viden om, hvilke andre redskaber, som også kan hjælpe den enkelte videre: fx akupunktur, udrensning, massage, træning og lign.

Mit mål er at hjælpe mennesker med at bryde vaner, så kroppen på længere sigt bliver bedre til at klare dagligdagens udfordringer.

Kontakt os​

​Kontakt os på telefon eller på e-mail – Ved afbud kan du også lægge besked på vores telefonsvarer.

Åbningstider

​Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

​Mandag:​

08.00 - 17.00​

Tirsdag:

08.00 - 17.00​

Onsdag:

08.00 - 17.00​

Torsdag:

08.00 - 17.00​

Fredag:

08.00 - 13.00​

Kontakt os allerde i dag

Parkeringsmuligheder ved klinikken

Kontakt os på telefon eller på e-mail – Ved afbud kan du også lægge besked på vores telefonsvarer.

Vores klinik ligger over Bahne-forretningen på Lyngby Hovedgade 60, hvor der er 30 minutters parkering.​ Der er også mulighed for 2 timers parkering i bunden af Kastanievej ved Lyngby Privat Skole. Du skal gå igennem skolegården for at komme til hovedgaden. ​Alternativt kan du se på dette kort over P-pladser

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kiropraktorerne I/S

Lyngby Hovedgade 60, 1.

2800 Kongens Lyngby

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

45 93 93 93

receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

CVR: 15237449

Telefontider

Man - tor: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 13.00

Lørdag og søndag: lukket