Anne Brith Jensen og Pernille Ek​

Telefon:​

Anne Brith Jensen​

Mit navn er Anne Brith Jensen. Jeg er født i 1967 og uddannet som kiropraktor fra Life University, Georgia, USA i 1993.

Jeg har to dejlige unger,  Celine er fra 1998 og spiller fodbold nu i FCN . Tobias er fra 2001 og spiller også fodbold .

Jeg har siden 2011 , haft en dejlige kæreste og derfor en skøn bonus datter Lærke fra 2003 som er en dansepige . Træner ikke selv fodbold mere , men er tit med på sidelinien også som kiropraktor ved skader.

​​

Når jeg tænker kiropraktik, tænker jeg på kroppen som en helhed. Den vigtigste opgave er at skabe bedre brug af kroppen via muskler, led og organer, således at den enkelte person via bevægelse kan genoprette sin egen balance.

Mine redskaber til at hjælpe børn som voksne i den proces spænder fra kraniosakral teknik, kiropraktiske ledjusteringer, laser, Cox behandling, - en behandling, der er gavnlig for prolapspatienter, behandling af triggerpunkter fundet i muskulaturen, Network, samt en bred viden om hvilke andre redskaber, der kan hjælpe den enkelte videre: fx akupunktur, udrensning, massage, træning og lign.

I min daglige praksis møder jeg både familier, som kommer for at vedligeholde deres kropslige bevægelighed, babyer med kolik, mennesker med prolaps-symptomer eller andre symptomer, fx hovedpine, som viser at kroppen er i ubalance, og det er ubalancen jeg prøver at ændre.

Mit mål er at hjælpe folk med at bryde vaner, så kroppen på længere sigt bliver bedre til at klare dagligdagens udfordringer.

Åbningstider

Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

Mandag:​

08:00 - 17:00

Tirsdag:​

08:00 - 17:00

Onsdag:​

08:00 - 17:00

Torsdag:​

08:00 - 17:00

Fredag:​

08:00 - 13:00

Kontakt ved tidsbestilling

Telefon 45 93 93 93 eller 

email: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt