Anne Brith Jensen og Pernille Ek​

Telefon:​

Anne Brith Jensen​

 Jeg er uddannet som kiropraktor fra Life University, Georgia, USA i 1993 og har praktiseret lige siden.

De første 3 år i USA, derefter 2 års turnus på Fyn og de seneste 25 år (2022) hos Kiropraktorerne I/S på adressen Lyngby Hovedgade 60.

I vores klinik møder jeg mange forskellige mennesker, nogle kommer for at vedligeholde deres kropslige bevægelighed. Andre kommer med specifikke problemer som fx prolaps-symptomer, hovedpine, ondt i ryggen, uro og/eller spændinger i kroppen eller diverse sportsskader som hælsporer, tennisalbue og forkerte vrid i kroppen. Alle tegn på at kroppen ikke er i balance og det er denne ubalance, jeg arbejder på at ændre.

Som kiropraktor betragter jeg kroppen som helhed. Min vigtigste opgave er, at skabe bedre brug af kroppen via muskler/led og organer, således at den enkelte person gennem bevægelse kan genoprette sin egen balance. Mine redskaber til at hjælpe børn som voksne i den proces spænder fra kraniosakral teknik, kiropraktiske led justeringer, laser, behandling af triggerpunkter fundet i muskulaturen eller Cox behandling - en behandling, der er gavnlig for prolapspatienter. 

​Gennem årene har jeg oprettet et tæt samarbejde med Fysioterapeuterne på Herlev Hospital, som henviser til vores klinik, hvis babyer er født med fx torticollis, skoliose, skævt kranie eller lignende.

Vi praktiserer også almindelig børnekiropraktik forebyggende eller for at afhjælpe gener, hvis de fx døjer med kolik, hyperaktivitet, søvnbesvær eller lignende.

​I mit årelange virke som kiropraktor og som en naturlig følge af min store interesse for kroppen og dens funktioner, har jeg tilegnet mig et stort netværk og en bred viden om, hvilke andre redskaber, som også kan hjælpe den enkelte videre: fx akupunktur, udrensning, massage, træning og lign.

Mit mål er at hjælpe mennesker med at bryde vaner, så kroppen på længere sigt bliver bedre til at klare dagligdagens udfordringer.

Åbningstider

Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

Mandag:​

08:00 - 17:00

Tirsdag:​

08:00 - 17:00

Onsdag:​

08:00 - 17:00

Torsdag:​

08:00 - 17:00

Fredag:​

08:00 - 13:00

Kontakt ved tidsbestilling

Telefon 45 93 93 93 eller 

email: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt