Medarbejder​ hos Kiropraktorerne

Anna Mia Johannesson

Uddannelse

​Cand. manu, uddannet kiropraktor ved Syddansk universitet Sommeren 2019​

​Kontakt mig

Booking: 45 93 93 93

Når du kommer til behandling hos mig, er min intention at lindre din smertetilstand samt øge bevidstheden omkring din bevægelses- og vejrtrækningskvalitet med brug af kiropraktiske teknikker og træningsterapi. Jeg er inspireret af og certificeret i Dynamic Neuromuscular Stabilization (DNS), et undersøgelsessystem udviklet af den tjekkiske pædiatriker Pavel Kolar.

DNS fokuserer på de bevægelser, vi lærer i vores første leveår, hvor vi begynder at få en fornemmelse af balance og koordination for til sidst at kunne komme op at stå på vores fødder. Ofte skal vi genlære nogle af disse bevægelsesmæssige koordinationsevner for igen at føle os tilpas i vores krop eller undslippe en smerte.

En indledende undersøgelse hos mig har tre grene:

  • Det visuelle: det jeg kan aflæse ved at se på din kropsholdning.
  • Det palpatoriske: altså det indtryk af vævets tilstand man får ved at mærke på det.
  • Det funktionelle: undersøgelsen af, hvilke bevægelser der er frie og hvilke der er komprimerede og grunden hertil. Nogle gange finder vi ind i uhensigtsmæssige bevæge mønstre, der over tid er slidsomme og skaber smerte.

Disse forskellige forhold vil jeg søge at klargøre og tale med dig om, så det forhåbentlig bliver en lærerig oplevelse for dig at være til behandling. Når det er relevant supplerer jeg undersøgelsen med en røntgenoptagelse eller henviser til øvrige scanninger på lokale radiologiske afdelinger. Jeg vurderer også om der er andre fagspecialer, der skal bistå behandlingsforløbet.

Jeg behandler mennesker i alle aldre med symptomer i bevægeapparatet såsom hovedpine, symptomer i relation til hjernerystelse, kæbeproblemer, rygsmerter, fod, hånd- og skuldersmerter, overbelastningstilstande, diskusprolaps, stenose, graviditets- og efterfødselssmerter etc.

Siden jeg var 19 år har jeg praktiseret lyengar yoga, hvilket senere har inspireret mig til at blive uddannet som kiropraktor og være nysgerrig på, hvad der skaber sunde og stærke kroppe. Jeg ser kroppen som noget meget dynamisk, der påvirkes af de mange forskellige ting, som sker i vores liv.

Når jeg ikke er på klinikken, bruger jeg meget tid på at spille musik, være i min have og være sammen med min familie.​ Jeg glæder mig til, at vi mødes.

Kontakt os​

​Kontakt os på telefon eller på e-mail – Ved afbud kan du også lægge besked på vores telefonsvarer.

Åbningstider

​Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

​Mandag:​

08.00 - 17.00​

Tirsdag:

08.00 - 17.00​

Onsdag:

08.00 - 17.00​

Torsdag:

08.00 - 17.00​

Fredag:

08.00 - 13.00​

Kontakt os allerde i dag

Parkeringsmuligheder ved klinikken

Kontakt os på telefon eller på e-mail – Ved afbud kan du også lægge besked på vores telefonsvarer.

Vores klinik ligger over Bahne-forretningen på Lyngby Hovedgade 60, hvor der er 30 minutters parkering.​ Der er også mulighed for 2 timers parkering i bunden af Kastanievej ved Lyngby Privat Skole. Du skal gå igennem skolegården for at komme til hovedgaden. ​Alternativt kan du se på dette kort over P-pladser

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kiropraktorerne I/S

Lyngby Hovedgade 60, 1.

2800 Kongens Lyngby

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

45 93 93 93

receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

CVR: 15237449

Telefontider

Man - tor: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 13.00

Lørdag og søndag: lukket