Anne Brith Jensen og Pernille Ek​

Telefon:​

Anders Schjerning​

Jeg blev færdig på Anglo-European College of Chiropractic, England, i sommeren 2015.

Undervejs i min uddannelse startede jeg på at deltage i efteruddannelseskurser, i blandt andet anvendt kinesiologi, akupunktur, funktionel neurologi samt i specifik ryg- og ekstremitetsbehandling.

Jeg er meget interesseret i alle de kiropraktiske og tilgrænsende behandlingsmetoder der findes med henblik på at få kroppen til at fungere optimalt. Grundlaget for mit virke er, at kombinere de nyeste forskningsbaserede metoder med min egen kliniske erfaring og samtidigt holde øjne og ører åbne for metoder, der endnu ikke er forskningsbaserede i håb om, at yde den mest virksomme behandling.

Jeg brænder for at yde hjælp til selvhjælp, derfor er det vigtigt for mig at have et godt samarbejde med hver enkelt patient og herigennem finde de løsninger, der virker for den enkelte. Når en person søger kiropraktisk hjælp er det ofte på grund af et traume eller et slid i bevægeapparatet. Enkelte gange kan problemet løses alene ved en indsats fra min side, andre gange - og dette gælder særligt når traumet er gammelt eller sliddet har stået på over lang tid - at personen selv skal være indstillet på at ændre på vaner og rutiner så heling og forebyggelse fremmes.​

Åbningstider

Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

Mandag:​

08:00 - 17:00

Tirsdag:​

08:00 - 16:00

Onsdag:​

08:00 - 17:00

Torsdag:​

08:00 - 17:00

Fredag:​

08:00 - 13:00

Kontakt ved tidsbestilling

Telefon 45 93 93 93 eller 

email: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt