Behandling​ hos Kiropraktorerne I/S

Holistisk behandling – byg bro mellem krop og sind

Vi hjælper dig med at få ro i krop og sind

Kunne du godt tænke dig en holistisk behandling, hvor der er fokus på både krop og sind? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Kiropraktorerne I/S tilbyder vi holistisk massage og fysioterapi til dig som ønsker en behandling, hvor der ikke kun er fokus på kroppen, men også det mentale helbred.

Vi hjælper dig med at genskabe en helhed mellem krop og sind, så du kan komme af med dine ubalancer og eventuelle skader i kroppen. Ud fra et holistisk synspunkt ved vi, at krop, sind og sjæl alt sammen skal plejes og anses som en helhed, før kroppen kommer i balance – og det vil vi gerne hjælpe med.

Du kan finde os i Lyngby, og hvis du kommer fra Gentofte, Bagsværd eller et helt tredje sted, er du naturligvis også meget velkommen hos os.

Vi tilpasser behandlingen efter dig og din krops behov

Vælger du, at få foretaget en holistisk behandling hos os, så skræddersyer og tilpasser vi den selvfølgelig efter dine behov og ønsker.

Kommer du eksempelvis ind til os med en ødelagt skulder, så starter vi altid med at lytte til din egen fortolkning eller forklaring af problemet, hvorefter vi undersøger og behandler skaden bedst muligt.

Vi har stor erfaring med holistisk behandling, så hos os er du i helt trygge hænder. Hvis du sidder med nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os og hør mere holistisk behandling

Vil du gerne høre mere om holistisk behandling? Eller vil du gerne bestille en tid til en holistisk behandling, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores dygtige og erfarne personale sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Vi ser frem til at høre fra dig.

​​

Kontakt os

Kontakt os​

​Kontakt os på telefon eller på e-mail – Ved afbud kan du også lægge besked på vores telefonsvarer.

Åbningstider

​Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

​Mandag:​

08.00 - 17.00​

Tirsdag:

08.00 - 17.00​

Onsdag:

08.00 - 17.00​

Torsdag:

08.00 - 17.00​

Fredag:

08.00 - 13.00​

Kontakt os allerde i dag

Parkeringsmuligheder ved klinikken

Kontakt os på telefon eller på e-mail – Ved afbud kan du også lægge besked på vores telefonsvarer.

Vores klinik ligger over Bahne-forretningen på Lyngby Hovedgade 60, hvor der er 30 minutters parkering.​ Der er også mulighed for 2 timers parkering i bunden af Kastanievej ved Lyngby Privat Skole. Du skal gå igennem skolegården for at komme til hovedgaden. ​Alternativt kan du se på dette kort over P-pladser

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kiropraktorerne I/S

Lyngby Hovedgade 60, 1.

2800 Kongens Lyngby

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

45 93 93 93

receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

CVR: 15237449

Telefontider

Man - tor: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 13.00

Lørdag og søndag: lukket