Anne Brith Jensen og Pernille Ek​

Telefon:​

​Dryneedling

​Dryneedling er en behandling der udføres med helt tynde nåle ligesom du har prøvet, hvis du har fået en akupunktur- behandling.

Nålene sættes meget specifik i de knuder der fastholder anspændthed i muskulaturen og er derfor en god behandling af kroniske muskelspændinger, hvor massage alene ikke har kunne afhjælpe.

Dryneedling kan også virke på seneirritationer/tendinitis. Senen sidder i forlængelse af musklen og hæfter den til en knogle. Behandlingen af muskulaturen betyder derfor, at musklens træk på senen bliver mindre og seneirritationen derfor ikke stresses så ved bevægelse. Dryneedling er særlig godt i områder, der er præget af irritationstilstand hvor massage irriterer inflammationen i vævet.

Behandlingen med nåle kan føles forskellig i forskellige muskler. På hænder og fødder er kroppen særlig følsom for berøring og her kan nålen typisk føles mere tydelig. Afhængig af musklerne tilstand kan isættelse af nåle føles enten helt neutral, som en lille sammentrækning eller et gip der kan stråle ud i den pågældende muskel.

Dryneedling er oftest en del af den samlede kiropraktiske behandling. Du kan opleve, at brugen af dryneedling bliver brugt i dine behandlinger i en periode for at opnå fuld smertefrihed og blødere bindevæv. 

Denne behandling tilbydes af kiropraktorerne: Anna Mia Johannesson og Maria Emilie Iversen

Åbningstider

Der kan være ændringer i åbningstider i forbindelse med ferie og sygdom.

Mandag:​

08:00 - 17:00

Tirsdag:​

08:00 - 17:00

Onsdag:​

08:00 - 17:00

Torsdag:​

08:00 - 17:00

Fredag:​

08:00 - 13:00

Kontakt ved tidsbestilling

Telefon 45 93 93 93 eller 

email: receptionen@kiropraktik-lyngby.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt